Wamelinkhof 16*
7101 JV Winterswijk

Mobiel:06 133 56 900

* ons kantoor is alleen op afspraak te bezoeken

Direct contact met een van de bestuursleden:

Wat doen wij?

Huurdersvereniging Winterswijk is er voor álle huurders in Winterswijk. Of u nu bij de Woonplaats huurt of bij een particulier of een commerciële verhuurder wij behartigen uw belangen. En dat doen we vol passie.
Maar we doen meer. Veel meer.

Wij geven advies, bemiddelen, ondersteunen, bieden een luisterend oor en helpen u bij klachten en conflicten.

Klik op een link hieronder voor meer informatie.