• Momenteel worden alle nieuwe huurders van woningen van De Woonplaats automatisch lid van de Huurdersvereniging Winterswijk, behalve als zij daar bezwaar tegen hebben.
  • Het lidmaatschap kost € 0,45 per maand, en wordt gelijk met de huur geïnd door De Woonplaats, voor de Huurdersvereniging.
  • Wie al eerder een woning huurde in de gemeente Winterswijk en nog geen lid is van de Huurdersvereniging, kan lid worden door een mail te sturen of te bellen.
  • Ook voor hen is het lidmaatschap € 0,45 per maand en ook voor hen zal het bedrag automatisch bij de huur opgeteld worden.
  • Hetzelfde geldt voor huurders van een woning in de gemeente Winterswijk, met een andere verhuurder (dan De Woonplaats). Zij kunnen zich per mail of telefonisch aanmelden. Het bedrag moet dan door het lid worden over gemaakt op de rekening van de Huurdersvereniging.
  • Als iemand van buiten Winterswijk lid wil worden – en een huurwoning heeft – kan men lid worden voor € 8,10 per jaar. Het bedrag moet dan door het lid worden over gemaakt op de rekening van de Huurdersvereniging.

Meer info krijgt u per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (0543 512759 of 06 133 56 900).