In verband met de Corona uitbraak in Nederland, hebben wij besloten:

• Tot nader bericht geenvergaderingen of besprekingen. Uitzonderingen kunnen gemaakt worden voor zeer dringende besprekingen met b.v. de Woonplaats, waarbij zeker is dat alle maatregelen genomen zijn om besmetting door Corona te voorkomen. Er wordt wel vergaderd via beeldverbinding.
  • De ledenvergadering van 2020 is niet doorgegaan.
  • Klachten van huurders: De komende tijd zullen klachten zoveel mogelijk schriftelijk met huurder en verhuurder besproken worden.
  • Bezoek door ons aan huurders en verhuurder – in verband met ernstige klachten - wordt alleen in dringende gevallen gedaan, en na overleg met alle partijen.

Corona virus:
Als u ook maar de geringste gezondheidsklachten hebt die op Corona kunnen wijzen, of als iemand waarmee u in contact bent geweest positief is getest, of gezondheidsklachten heeft, laat u dan zo spoedig mogelijk testen. Dat kan vanaf oktober in Winterswijk. Neem contact op met uw huisartspraktijk.

Wij raden iedereen die persoonlijke- financiële of gezondheidsproblemen heeft door het Corona virus, om telefonisch contact op te nemen met De Post, De Gemeente, de huisarts, de Vrijwilligersorganisatie (WuH), een buur, of een vertrouwenspersoon of familielid. Blijf niet alleen tobben!!

Mocht u helemaal niet meer weten bij wie u met een persoonlijk probleem terecht kunt, kunt u ons mailen of bellen. Misschien kunnen wij u dan helpen bij wie u terecht kunt.

Blijf voorzichtig, gebruik neus-mond maskers waar dat aangeraden wordt (in winkels, gemeentehuis, scholen enz.) en blijf afstand houden. Volg de geldende regels op!

Wij wensen u het allerbeste!

Het bestuur van de Huurdersvereniging Winterswijk